ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ
Φροντίδα Ηλικιωμένων
Λεωφόρος Μαραθώνος 8
'Aγιος Στέφανος Αττικής 145-65

Τηλ. (+30) 210-6218400-4
Fax. (+30) 210-8142557
e-mail: info@neathalpi.gr
περισσότερα...


Στη ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ, έχουμε πεισθεί για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης των φιλοξενουμένων μας μεταξύ τους, καθώς επίσης και με την οικογένεια και τους φίλους τους...
περισσότερα...


Εγκαταστάσεις
Δωμάτια
Υποστήριξη στην οικογένεια
Μακροπρόθεσμη - Βραχυπρόθεσμη διαμονή
Πιστοποίηση ποιότητας
Συνεργασίες

Η Νέα Θάλπη εκτείνεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο 6.000 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτοντας 108 δωμάτια, χώρους συγκέντρωσης, τραπεζαρίες και εγκαταστάσεις για πισίνα και φυσικοθεραπευτήριο, πείθει με το μέγεθος της και σαφώς με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Αυτό που καθιστά μοναδική τη Νέα Θάλπη είναι ο κατάφυτος περιβάλλοντας χώρος 7 στρεμμάτων που την αγκαλιάζει και τη κάνει να δεσπόζει, ως σημείο αναφοράς, στο προάστιο του Αγίου Στεφάνου. Οι φιλοξενούμενοι μας απολαμβάνουν καθημερινά την ομορφιά της φύσης και την ηρεμία της περιοχής.

(Πατήστε τις φωτογραφίες για μεγένθυνση)

Από την άλλη μεριά, όμως, η ιδανική της τοποθεσία επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση με τραίνο, λεωφορείο και αυτοκίνητο. Σε ακτίνα λίγων μόλις μέτρων μπορεί κανείς να βρεθεί στο εμπορικό κέντρο του Αγίου Στεφάνου για να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ, στο φούρνο, στα ποικίλα εμπορικά καταστήματα,  ακόμα και να πάει σινεμά.

Συνορεύουμε από τη μια πλευρά του οικοπέδου με Πρότυπο Νηπιαγωγείο και από την άλλη με τα ΚΑΠΗ Αγίου Στεφάνου και με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Ότι καλύτερο για έναν εποικοδομητικό διάλογο γενεών.

Στη Νέα Θάλπη συνδυάζουμε, τα ασυνδύαστα...

 
© 2006 ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ Φροντίδα Ηλικιωμένων | Aποποίηση Δικαιωμάτων

    Powered by Osmium™ | Creative Marketing S.A.