ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ
Φροντίδα Ηλικιωμένων
Λεωφόρος Μαραθώνος 8
'Aγιος Στέφανος Αττικής 145-65

Τηλ. (+30) 210-6218400-4
Fax. (+30) 210-8142557
e-mail: info@neathalpi.gr
περισσότερα...


Στη ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ, έχουμε πεισθεί για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης των φιλοξενουμένων μας μεταξύ τους, καθώς επίσης και με την οικογένεια και τους φίλους τους...
περισσότερα...


Η εργοθεραπευτική ομάδα μας
Γυμναστική - Φυσιοθεραπεία
Η ψυχή της Νέας Θάλπης είναι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις της – στο σώμα της. Με την επαγγελματική τους εμπειρία, την ανθρωπιά και τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά και βιώματα έχουν ως καθημερινό τους προορισμό να εξασφαλίσουν ποιότητα ζωής στους φιλοξενούμενους μας.

(Πατήστε τις φωτογραφίες για μεγένθυνση)

Με τον όρο ποιότητα ζωής κατανοείται ο βαθμός στον όποιο ένα άτομο διαθέτει τις απαιτούμενες ικανότητες και την κοινωνική υποστήριξη προκειμένου να επηρεάσει συνειδητά τις συνθήκες διαβίωσης του. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες, η ικανοποίηση των οποίων μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο. Πολλές φορές, όμως λόγω της βεβαρημένης υγειάς του, δεν είναι σε θέση να τις εκφράσει. Σε περιπτώσεις τέτοιων ηθικών διλημμάτων, όπου καλούμαστε να μαντέψουμε τη βούληση του ατόμου, επιδεικνύουμε μεγαλύτερη ευαισθησία στο να αφουγκραστούμε με σεβασμό τις ανάγκες του και να εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση. Η γνώση αυτή, το know-how των ανθρώπων μας, είναι ότι πιο πολύτιμο διαθέτει η Νέα Θάλπη.

Η πολυδύναμη ομάδα της Νέας Θάλπης προσφέρει:

Εξατομικευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φροντίδας και περίθαλψης σε 24ωρη βάση από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό

Καθημερινή ιατρική παρακολούθηση διαφόρων ειδικοτήτων και φαρμακευτική κάλυψη
Φυσικοθεραπεία και κινησιοθεραπεία για την αποκατάσταση ατόμων με κινητικά προβλήματα (π.χ. μετεγχειρητικά περιστατικά, οστεοπόρωση, παραμορφωτική αρθρίτιδα)
Ψυχοκοινωνική υποστήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς (εργασία βιογραφίας, λογοθεραπεία κατά Frankl)
Εργοθεραπεία για τη νοητική και σωματική δραστηριοποίηση των ατόμων μέσω διαφόρων ενασχολήσεων
Διαιτολογική παρακολούθηση για την εξασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής

Το πιο σημαντικό είναι η συλλογική εργασία. Το πώς όλος αυτός μηχανισμός θα λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τελικοί αποδέκτες της προσπάθειας μας αυτής είναι οι ικανοποιημένοι φιλοξενούμενοι μας και όλοι όσοι μας εμπιστεύονται τους ανθρώπους τους. Ελάτε και εσείς να μας γνωρίσετε...

 

 
© 2006- 2010 ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ Φροντίδα Ηλικιωμένων | Aποποίηση Δικαιωμάτων