ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ
Φροντίδα Ηλικιωμένων
Λεωφόρος Μαραθώνος 8
'Aγιος Στέφανος Αττικής 145-65

Τηλ. (+30) 210-6218400-4
Fax. (+30) 210-8142557
e-mail: info@neathalpi.gr
περισσότερα...


Στη ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ, έχουμε πεισθεί για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης των φιλοξενουμένων μας μεταξύ τους, καθώς επίσης και με την οικογένεια και τους φίλους τους...
περισσότερα...(Πατήστε τον χάρτη για μεγένθυνση)
Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέα Θάλπη βρίσκεται στο κέντρο του καταπράσινου προαστίου του Αγίου Στέφανου Αττικής, μόλις 20 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο της Αθήνας.

Η ιδανική της θέση, ακριβώς δύο λεπτά από το σταθμό του τραίνου που πηγαίνει για Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη (Στάση 'Aγιος Στέφανος), με στάση αστικού λεωφορείου ακριβώς έξω από το κτίριο (Στάση Μαραθώνος), 1 χιλιόμετρο από την Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης και 5 χιλιόμετρα από την Αττική Οδό κάνουν την επίσκεψη από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας, μια ευχάριστη βόλτα.

Για την πιο εύκολη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Με αυτοκίνητο:

 Από την Εθνική οδό:
Ερχόμενοι από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας κατευθυνόμενοι στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς «'Aγιο Στέφανο». Στη διασταύρωση κάνετε δεξιά και μετά το φανάρι όλο ευθεία. Σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων υπάρχει πινακίδα προς «Κέντρο Αγίου Στεφάνου - Μαραθώνας» που σας στέλνει αριστερά παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου. Ο δρόμος αυτός ονομάζεται Λεωφόρος Μαραθώνος. Βρισκόμαστε στο δεξί σας χέρι στο νούμερο οκτώ λίγο πριν από το σταθμό του τραίνου.

 Από τη Λεωφόρο Κηφισίας:
Ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κηφισίας κατευθύνεστε βόρεια προς Κηφισιά. Από ένα σημείο και μετά ο δρόμος αλλάζει όνομα σε Λεωφόρο Θησέως. Συνεχίζετε ευθεία διασχίζοντας την Ν. Ερυθραία, περνώντας την Εκάλη, τη Δροσιά, αφήνοντας στο αριστερό σας χέρι το Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην 'Aνοιξη, ωσότου δείτε την πινακίδα προς «Κέντρο Αγίου Στεφάνου - Μαραθώνας». Εκεί στρίβετε δεξιά παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου. Η Νέα Θάλπη βρίσκεται μετά από 100 μέτρα, λίγο πριν φτάσετε στο σταθμό του τραίνου, στο νούμερο οκτώ (Λεωφόρος Μαραθώνος 8).

 

Με τραίνο:

Εάν σας αρέσει να μετακινείστε με το τραίνο μπορείτε με την αμαξοστοιχία Αθηνών-Χαλκίδας με αφετηρία τον Πειραιά, το Σταθμό Αθηνών (Σταθμό Λαρίσης) ή το Σταθμό Χαλκίδος να φτάσετε γρήγορα, εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία και κίνηση στη Νέα Θάλπη. Για αναλυτικότερες πληροφορίες αναφορικά με τα δρομολόγια ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Ο.Σ.Ε. www.ose.gr, ή μιλήστε τηλεφωνικά με κάποιο εκπρόσωπο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγίου Στεφάνου 210 6219058.

 

Με λεωφορείο:

Από την Πλατεία Κηφισιάς κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό του τραίνου περνάνε τρία λεωφορεία που κάνουν στάση ακριβώς έξω από τη Νέα Θάλπη (Στάση Μαραθώνος). Τα λεωφορεία είναι: 508 Ζηρίνειο-Αγ. Στέφανος, 509 Ζηρίνειο-Κρυονέρι, 535 Ζηρίνειο-Ευξ. Πόντος (Κυκλική).

 

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Θάλπη...


 
© 2006- 2010 ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ Φροντίδα Ηλικιωμένων | Aποποίηση Δικαιωμάτων